Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Marijke,

Wij wonen als koppel samen in Mol. We hebben beiden een job die ons de luxe geeft om onze eigen planning te maken, gericht op onze honden. Dit maakt dat onze honden nooit lang alleen thuis zijn.

De Vizsla Kennel ” Van het Vliethof ” dankt haar naam aan de naam van onze residentie waar wij wonen. Wij laten zien dat je ook op een appartement een jachthond kan houden. Uiteraard mits voldoende beweging, waar je zelf de energie moet insteken.

Ook al woon je in een huis met tuin, vinden wij het een must dat de Vizsla ook wandelingen kan maken buiten de vertrouwde habitat.

Wij hebben een erkenning gekregen van de federale overheidsdienst en zijn in het bezit van een HK-nummer. Dit houd in dat wij op regelmatige basis een controle kunnen krijgen van dierenwelzijn België. Dit hebben we bewust aangevraagd zodat onze kennel met alle wettelijke voorzieningen in orde is.

Wat ons zo aanspreekt aan de Vizsla is de elegante uitstraling, het fijne gevoelige en mensgerichte karakter en de onvermoeibare drang om samen met zijn/haar levensgezel te zijn.

Men zegt vaak dat huisdieren een spiegel zijn van jezelf. Dat is voor ons en onze Vizsla’s zeker het geval. Lange boswandelingen of heerlijk uitwaaien aan de kust daar genieten wij met z’n allen van. Veel buiten zijn, maar wanneer er tijd voor rust is ook genieten van aandacht en knuffels. Want aanhankelijk dat zijn ze zeker. Ze zijn in de omgang vriendelijk en leven graag samen met je, en met andere soortgenoten. Een perfecte aanvulling op je leven.

Onze pups zullen opgroeien in onze huiskamer en verder grootgebracht worden tot ze een gouden mandje gevonden hebben. Ook beschikken onze pups over een terras die bereikbaar is ten alle tijden.

Wilt u meer weten over de honden of heeft u belangstelling in een pup?

Neem dan contact met ons op.